Baren sover dårligt, urolig og vågner MEGET tidligt ..

Sidst jeg skrev om dette emne, var løsningen at jeg lå på madras ved Karen til hun sov og nogle gange i løbet af natten, når hun vågnede, det endte med at hun faktisk forventede at jeg sov der hele natten, det synes jeg ik var så fedt, vil gerne sove i min egen seng. Ringede til  min sundhedsplejerske og drøftede det med hende, hun syntes når jeg var klar til kampen så stoppe med at ligge ved Karen når hun skulle falde i søvn og heller ikke om natten, men jeg skulle mene det 110% ellers ville Karen mærke det. Jeg besluttede at samme aften skulle det være, sagde til Karen i løbet af dagen at hun skulle sove alene i sin seng, fjernede madrassen. Vi gik tur og hun skulle sove, hun skreg JA men der gik kun 20 min. hvor jeg efter 3 min. gik ind til hende igen og puttede hende og fortalte jeg var der og elskede hende, så sov hun, dagen efter var der INGEN problemer så dejligt, lidt ærgerligt jeg ikke havde taget kampen før. Der var faktisk dage hun slet ikke vågnede om natten og ja så blev jeg urolig og var inde og tjekke hende et par gange, skulle lige sikre mig hun trak vejret … pylder mor ja ..

Det skete da at hun vågnede og fik sutten men ellers sov hun fint til ved 5-tiden så kom hun ind til mig (Erik var på tur Danmark rundt i Kajak læs mere om hans tur her www.komud.dk )og faldt i søvn og sove så jeg måtte vække hende.

SÅDAN er det ikke mere ..  hun er igen begyndt at vågne mange gange om natten, og vågner 4:30 – 5:00 tager hende med ind til os, men det er sjældent hun falder i søvn igen. Kl 5:00 er MEGET tidligt pu ha .. nu er taktikken at putte hende i hendes egen seng igen der kl. tidligt og så se om det ikke kan klare problemet, jeg håber det … kl. 5 ville måske være ok nogle gange, og især om sommeren så man kunne løbe men nu i mørket og kulden …. Det frister ikke..

Håber snart hun sover igennem, har ikke opgivet håbet endnu

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>