Baby vil ikke sove i løbet af dagen

Hvem med børn kender ikke det at barnet ikke vil sove, Karen er altså af den mening at sove det kan hun når hun bliver gammel, nu er vi dog så heldige at hun som regel (læses IKKE HVERDAG) sover om formiddagen men det er alt fra ½ time til 4 så ikke nemt at planlægge noget efter.

Om eftermiddagen sover hun ikke, falder måske i søvn mens vi går tur men vågner som regel når vi kommer hjem og tager hende op. Det sker at hun sover videre en times tid men så vækker jeg hende for at hun skal kunne sove om aftenen.

Hvad prøver man ikke for at få hende til at sove:

  • Køre hende i søvn i barnevogn, har jeg nægtet at gøre af den grund jeg ikke ville vænne hende til det, men må indrømme at nu gør jeg det gerne 5 min. for at have fred i en times tid, dog kører jeg ikke kvarter til 20 min. det vil jeg ikke.
  • Gå med hende på armen til hun sover og så putte hende, har jeg gjort rigtig meget da hun var helt lille, fortryder det lidt nu, da hun om aftenen tror hun skal falde i søvn på armen, og man kan vågne mange gange når man bliver puttet og så er det forfra igen.
  • Har efter råd fra andre prøvet at lave barnevognen til en hule med en ble over hovedet for om det skulle hjælpe, det gjordet det ikke .. for mig
  • Puttet hende før hun er overtræt, men hvornår er hun overtræt, det er forskelligt fra dag til dag, det virker nogle gange.

Det der virker den ene dag virker desværre ikke næste dag – så jeg har lært at må tage en dag af gangen og prøve mig frem dag for dag og håber der bliver en rytme en dag .

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>