Grød uden mulighed for opvarmning

 

Når jeg skal steder med Karen kan det være nødvendigt at have mad med til hende, flaske er ikke nok længere og jeg kan ikke være sikker på at hun vil spise rugbrød, det er nemlig ikke hverdag det smager hende, derfor skal jeg havde grød med. At have grød med er ikke noget problem, hvis der er mulighed for at få det varmet, på vandretur og andre tilfælde er det ikke muligt, men jeg har fundet en løsning, jeg laver grøden hjemme fra, laver den meget tyk, når Karen så skal spise har jeg varmt vand (kogende i termokande, har det jo alligevel med på vandretur til kaffe/the til os) som jeg kommer i rører det godt ud så grøden får normal tykkelse og grøden er så varm og lige til at spise.

Kirsten  

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>