Gravid og træning

Da jeg går meget op i at træne og holde kroppen i gang, var det for mig naturligt at dette skulle fortsætte, under graviditeten, så lang tid som overhovedet muligt. De første måneder var det meget svært at holde dette løfte til mig selv, da jeg var meget dårlig af kvalme, svimmelhed mm. men takket været en fantastisk kæreste, der pressede mig til ca. 30 min. de dage jeg havde det godt, holdt jeg træningen i gang.

Efter ca. 3 måneder blev det bedre med kvalme og svimmelhed, så var der bare den enorme træthed, der skulle overvindes, men når jeg har bestemt at jeg vil træne gør jeg det heldigvis, så jeg fortsatte, med styrketræning, løb og lidt spinning på cyklen derhjemme.

Da jeg har undervist i aerobic & spinning gennem en del år, vidste jeg noget om hvad jeg måtte og ikke måtte og spurgte ellers for hos læge og jordemoder. 

Endvidere lyttede jeg til min krop, var den meget træt en dag, fik den en lille omgang eller en ekstra fridag.

Flere har sagt pas nu på, slap nu lidt af med den træning, men jeg har haft det godt med det, træning har jo gennem mange  år været en del af mit liv, og så længe lægen og jordmorder ikke sagde noget, kunne jeg ikke se noget forkert i det. Tværtimod har de faktisk synes det er godt gået at blive ved og har sagt at jeg bare skal holde på så lang tid som muligt.

Så igen handler det om at gøre det man selv synes er rigtigt og det man har det godt med.

Forholdsreglerne er ikke at lave noget du ikke har lavet før du blev gravid, ellers trænede jeg efter nedenstående:

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>