Graviditet og vand i hænder & fødder

Heldigvis slap jeg for at få meget vand i kroppen, men i de varme perioder vi havde her i sommer kunne det dog ikke hel undgås.

Jeg var dog så heldig at det kun var hænder og fødder det gik ud over, men man bliver altså noget overrasket når man vil tage sine vandre støvler på, hvor man normalt har 2 på strømper på og vil tage dem på med kun et par og så ikke kan få dem på….

Så jeg måtte nøjes med et par tynde strømper ellers klemte de for meget.

Vand i hænderne kom som regel når jeg gik tur med hunden om eftermiddagen, men kunne holde det på et minimum ved bøje strække fignerne. 

Mht. sko sidst i graviditeten kunne jeg faktisk kun gå i mine vandre sko, løbesko og et par sandaler, resten var blevet for små, så nu må jeg pænt vente til at vandet er væk fra kroppe, så jeg igen kan passe mine sko.

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>