I bad med barn..

 

Jeg synes der kan være travlt i hverdagen, arbejde, træning madlavning bad mm. Nogle gange kan de være svært at finde tid til det hele synes jeg, og det svinger jo også hvornår Karen bliver træt og pyldret, det er ikke sådan lige at forudsige.  Mht. bad har jeg efterhånden en del gange ordnet Karens og mit mad samtidig, når jeg skal i bad tager jeg simpelthen Karen med i bruseren, hun sidder i bunden i et hjørne med sit badelegetøj, bliver selvfølgelig skyllet med varmt vand og får noget vand at lege mad, jeg vasker mig selv og hård og det sprøjter selvfølgelig på Karen nu og da, vi prøver at undgå vand i øjnene, når jeg er færdig, får Karen vasket hår og vasket, bliver skyllet, så tørrer jeg mig mens jeg står i bruseren, Karen bliver siddende mens jeg tager tøj på, lågerne er lukket for at holde på varmen og jeg kan holde øje med hende, da der er gennemsigtige låger i, så Karen tørres og i tøj.

Selvfølgelig kommer hun også i balje bad alene, og sidder og leger længe det skiftes sådan lidt, og afhænger af tiden, men flere gange når jeg siger nu går mor i bad, ja så siger Karen bad og går med mig, så tror også hun hygger sig med at vi bader sammen og hun vasker da også mine tær og ben.

Ved godt det ikke behøver tage lange tid at bade hende alene i baljen, men nogle gange er det de sparede 10 min. der kan gøre at en stresset hverdag ikke bliver stresset. Og vi hygger jo ..

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>