Overnatning ude med barn..

Jeg lovede at vende tilbage med hvordan vi overnattede når vi besøgte Erik på hans tur Danmark rundt i kajak, efter den dårlige overnatning nytårs aften.

Gangen efter lejede vi simpelthen et værelse på Sømandshjemmet i Hanstholm, det fungerede fint, vi hentede Erik da dagens etape var slut, fik os indlogeret på hjemmet og Erik fik lavet hans ting, så en tur ud at se på byen og få noget frokost, og hygge os.

Senere i Nordjylland, har jeg jo familie og de vil også gerne se os alle, så der invaderede vi først mine forældres hus og senere min søster og svogers og vi hyggede os begge steder. Egentlig var det planen at Karen skulle blive hos dem, en nat og så skulle jeg tage til Skagen og være der med Erik, men vi var så heldige at Skagens kajak klub kontaktede Erik og tilbød gratis overnatning til os alle på bed & breakfast, så længe vi ønskede, mod at han holdt foredrag for klubben, så der boede i 2 dage, fik set Skagen, Erik sejlede han skulle runde Grenen og det ville vi overvære så vi gik der ud i stiv kuling, Karen sad trykt og godt i sen jogger, derude var TV2 Nord og filme og interviewe os alle, så Karen har haft sin første tv debut.

På Sjælland var vi igen hos noget familie, min faster og onkel, der faktisk aldrig havde set Karen så dem charmede hun lige, senere overnattede vi i et klubhus med varme, og så blev det ikke til flere besøg før Erik sluttede sin tur i Flensborg.

Mange har spurgt mig hvad Karen siger til sådan at bliver slæbt med rundt om vi ikke mærker det på hende, det syne jeg ikke vi gør, kun hvis hun bliver for træt eller sidder forlænge i bil eller jogger (efter hendes mening). Vi har altid hendes egen dyne med og sove bamser og noget lege tøj. Jeg har altid noget mad med til hende, da det nogle gange kan være svært det med spise tider når vi ikke lige vidste hvor mange timer Eriks etape ville tage. Hun har taget det super fint og det var jo heller ikke hver uge vi var af sted slet ikke.

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>