Pottetræning / nu uden ble ..

Jeg har gentagende gange skrevet om potte træning, senest i indlæg Pottetræning igen igen, hvor jeg var meget fortvivlet, nu er jeg meget glad, Karen bruger kun ble når hun sover og hvis vi skal køre lange eller der skal ske noget spændende på legepladsen i Zoo eller sådan..

Efter perioden hvor hun slet ikke ville sidde på potten, begyndte jeg at lokke lidt, hun fik en vingummi hvis hun ville side der, så blev vi gode venner med potten igen og var stolt når der kom noget i. Da det gik rigtig godt var det ikke længere nok at sidde på potten, der skulle noget i potten for at udløse vingummi, og der gik ikke lang tid, så var den der også. Nogle gange kunne hun tisse 4 gange inden for 10 min. og Ja hun mente der skulle falde vingummi eller andet hver gang, den gik i starten. Der var dog stadig lidt problemer hos dagplejemor, hun fik en post over og nu går det også fint der.

Det første stykke tid skulle vi selvfølgelig huske hende på at hun skulle på potte og hun ville ikke gå uden ble, så en dag efter hun havde siddet på potte sagde hun, mon ingen ble på mig stor pige og så tog vi den af.  Synes det går rigtig godt, selvfølgelig sker der uheld..

Stort på potten kom første noget tid efter, det startede faktisk i dagplejen eller i legestuen, Karen skulle faktisk have haft ble på den dag, da der jo ofte sker meget i legestuen, mange børn og vi (dagpleje mor og jeg ) synes ikke hun skulle have det nederlag at tisse i bukserne derude. Men Karen ville bare ikke have ble på den dag, så lod være og sagde det til Jette (dagplejemor) da jeg afleverede hende, og det var ok, hun ville være opmærksom, da jeg hentede Karen om eftermiddagen, fortalte hun stolt at hun havde tisset og lavet pu ha på toilettet, ja sagde Jette rigtig jeg har lovet hende hun må få chokolade når hun kommer hjem, jeg havde intet og hun kom selv og sagde det..  og det fik hun naturligvis…  Siden er hun selv kommet eller er selv gået derind, igen har der selvfølgelig været uheld, men det er få ..

Det er dejligt, vingummierne de falder nogle gange når hun selv synes, og nogle gange kan man aflede hendes opmærksomhed og hun glemmer det, men det sker da at hun får, synes ikke det går så meget med lidt belønning lidt endnu.

Som sagt har hun ble på når huns sover, dog vil jeg sige det er sjældent der er noget i den. og det sker også oftere at Karen ikke vil have ble på når vi skal lave noget og så slipper hun og jeg tager bare et eller to ekstra sæt tøj med hvis uheldet skulle være ude.

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>