Rød baby numse & børneeksem

Tror at alle med små børn har døjet med rød numse nu og da, også os, endda så meget at det viste sig at det var svamp, pu ha det gjorde ondt på Karen, vi var ved lægen og fik at vide vi skulle købe Brentan og behandle med det til det var væk, det gjorde vi og det hjalp, men desværre kom det hurtigt igen, så på den igen. En Veninde sagde at de var begyndt at bruge Pantothenol salve medic, så snart der var optræk til rød numse og siden de var begyndt med det var det aldrig blevet slemt. Det ville jeg da også prøve og gik på apotek, da Karen har en lille smule børneeksem og jeg har fået at vide at det skal smøres med en fed creme, for at se om det så ikke forsvinder af sig selv, spurgte jeg naturligvis efter råd til en sådan nu jeg var der. De sagde at jeg faktisk kunne bruge samme salve til børneeksemen, to fluer med et smæk. Det skal lige nævnes at vi kendte Pantothenol salve medic i forveje mod hud med sår eller solskoldning.

Jeg købte Pantothenol salven og bruger den nu mod begge dele med stor succes. Jeg er meget glad for det for jeg er imod at smøre med flere kemikalier end højest nødvendigt og især binyrebakomon især til et lille barn, så vi smøre 2 gange om dagen på eksemen og det holder det væk. 

Dejligt

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>