Tid til træning med barn

Hvordan får man tid til at træne med et barn, jeg har altid haft den holdning at det er et prioritets  spørgsmål og den holdning har jeg stadigvæk, ikke dermed sagt at det er nemt at få det passet ind med et spædbarn, nogle gange er det virkelig et spørgsmål om at jeg vil gøre det jeg har sat mig for at træne.

I øjeblikket træner jeg ca. 1 time om dagen, 30 min. Styrketræning og 20-30 min. Kondi, jeg er så heldig at vi har træningsudstyr hjemme, så jeg skal ikke bruge tid på transport. Når jeg styrketræner har jeg tit Karen med i lokalet (hvis ikke hun sover) så ligger hun på gulvet med legetøj, og vi kan snakke og lege mellem øvelserne, hvis hun pylre bliver hun taget med på de øvelser hun kan, så som mavebøjninger, hun kan sidde op at knæ, eller være ekstra vægt  på maven, eller hver gang jeg rejser mig så klapper jeg hende i hænderne. Dage hvor hun ikke synes det er sjovt bliver træningen nogle gange delt op i 10 min. Af gangen sådan er det bare nogle gange.

Konditræningen, hvis jeg løber er hun selvfølgelig med i babyjoggeren og det kan hun godt li, ligger og griner og synes det er sjovt. Hvis jeg skal cykle på spinding cyklen, forsøger jeg at få det gjort mens hun sover, det er dog ikke altid vi er enige om hvor længe hun skal sove, eller jeg skal cykle hvis ikke hun sover, løsningen her er at sidde med hende på armen mens jeg cykler, det kan lade sig gøre, dog er hun nu blevet lidt tungere så ikke så let som før men det kan lade sig gøre.

Jeg har i dag 3 måneder efter Karen blev født ikke misset en planlagt træning….

Så hvor der er vilje er der vej

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>