Træning efter fødsel

Hvornår og hvordan starter man træning op efter en fødsel, ja der er mange bud og budene er forskellig afhængig af hvem man spørger, de fleste siger dog vent, jeg var så heldig at der på Odense Sygehus kom en fyseterapeut og skulle snakke om det og jeg var den eneste der mødte op så jeg kunne få svar på alle mine spørgsmål. Jeg skulle lytte til min krop, så kunne jeg starte med styrketræning stille og roligt rimelig tidligt, løb igen lyt til kroppen hun ville sige 5-6 uger.

 Jeg startede med træning af bækkenbund, let mave og let styrketræning med elastikker efter ca. 1 uge.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>