Træning i varmen med barn

 Det er dejligt med sommer det giver nogle andre muligheder for træning. Jeg kan godt lide at træne om morgenen, og når det er godt vejr er det lidt nemmer at komme ud af dynene og komme af sted.  Og Tapper kan godt løbe om morgenen, om eftermiddagen er det for varmt for ham der vil han kun gå.

En anden mulighed vi bruger er at gå ud til et område hvor der kan løbes interval, Tapper kan ofte løbe frit der og Karen komme og løbe rundt sammen med os. Træning og den daglige gå tur kombineres, turen tager lidt længere end hvis det bare er en gå tur men træningen er også overstået og  der er mere tid til hygge bagefter.

Karen ELSKER at være ude og vil gerne være ude foran huset, der ikke er hegnet ind og kræver at man laver noget så man kan holde øje med hende, derfor har jeg igen fundet sjippetovet frem, så mens hun leger sjipper jeg og jeg må sige, det er god træning og det er hårdt. Der er forskellige programmer man kan bruge eller bare sjippe 5-10 min. Så gider man oftes ikke mere eller kan ikke mere.
Nogle gange ender det dog med træning også kondi inden døre, hvis der ikke er tid til andet, eller det bare ikke er til at få til at passe på anden måde, men som i kan se hygger Karen sig også med det.

God Træning

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>