Nyborg Voldspil igen igen

voldspil 2013

Det er igen blevet sommer og dermed også traditionen tro tid til Nyborg Voldspil som vi efterhånden har været til en del år, jeg synes det er super hyggeligt at sidde der under åben himmel og nyde stykket, og stemningen.

Jeg kom til at tænke på at det da vist var tid, og undersøgte det jo, det var det, gider ikke bestille billetter, da man jo aldrig kan vide med vejret og jeg ville lige høre Karen hvad hun sagde til det.

Lørdag da vi stop op, var der jo pragtfuldt vejr og jeg spurgte Karen om hun havde lyst til at vi skulle tage af sted og det ville hun gerne, så jeg bestilte billetter til os, på vores vanlige pladser, oppe bagved der sidder man nemlig bedst :-)    senere på dagen hørte jeg snak om regn, men det var der jo ikke noget at gøre noget ved.

Vi fik pakket taske med regntøj, tæppe, trøjer, slik, kage mm. og så af sted, kom i god tid og fik os sat godt tilrette i sommer aftenen, der var et flot vejr .. Stykket gik i gang og det fangede Karen, tror det er de flotte store kjoler mm. som pigerne har på og så det at ser danses så meget. Dog blev der da et par gange spurgte efter pausen – for der var lovet popcorn i pausen.

Før pausen skete det, det begyndte at regne (det er første gange vi er på Voldspil det regner) vi pakkede os ind i tæppet og fandt paraplyerne frem, Karens paraplyer for det er de eneste vi har, og hun VILLE have dem med – heldigvis da …. i pausen tog jeg regnjakke på, men ikke Karen, hun sad fint under paraply og under tæppet ..

Det var ikke megen muggen der var fra Karen pga. regnen, synes hun tog det rigtig godt, tror ligefrem hun hyggede sig med at sidde med paraplyen …. og regnen stoppede da også igen og afslutningen var uden regn.

Det var igen en rigtig godt oplevelse, og jeg tror da også vi skal af sted næste år.  Jeg synes sagtens man kan tage børn med til sådan noget, hvis altså børnene kan li det og selv har lyst.. så det bare at komme af sted og få en god oplevelse med sit/sine barn/børn

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>