Voksen løb, barn på cykel

voksen løb barn på cykeæ

Sikke en fantastisk start på weekenden. Lå i sengen og kunne mærke solen allerede var godt fremme, tænkte vil starte dagen med en løbetur, planen var at Karen skulle i vognen som hun plejer. Da hun kom ind til mig sagde jeg vi skal ud at løbe med Dino, så sagde hun jeg skal cykle … Så jeg tænkte det er da det vi gør idag ..har snakke om det før.

Så mig i løbetøjet og Karen på med Cykel hjelm og cyklen frem og Dino i snor og så af sted ud i sommer morgenen .. det var fantastisk og det gik bare super godt. Karen var super stolt og flere gange sagde hun bare løb mor .. Det at hun kan cykle og jeg løbe giver mig en anden frihed, jeg skal ikke have den tunge vogn med, kan koncentrere mig mere om at løbe og kan løbe hurtigere (hvis jeg lige kan få Dino I gear :-) )

Endvidere giver det også mere snak med Karen at hun er lige ved siden af mig ..

Karen sagde flere gange det skal vi gøre igen mor og det skal vi gøre hver gang vi skal løbe, helt sikker vi gør det igen men vognen bliver nok stadig brugt de gange vi løber kl. 6 om morgenen :-.)

Kirsten

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>