Baby alarm til større børn på ferie

Her vil jeg lige give en god ide videre, som jeg slet ikke selv havde tænkt på.

Da vi var på ski ferie, boede vi jo på værelser og så var der fælles opholdsrum, spise sal, foredrags/film rum mm. andre steder, dog i nærheden af værelserne.

De fleste andre børn blev puttet rimeligt tidligt, (i forhold til os voksne) de var også godt brugte at al den friske luft og ski, men vi voksne ville jo også nogle aftner gerne være sociale og sidde og snakke og hygge sammen. Der var faktisk også nogle der holdt foredrag, hvor begge parter gerne ville høre det, men der skal jo også lige høres efter børnene !!

Man kan selvfølgelig gå og kigge en gang i mellem, det gjorde vi, hvis vi sad og hyggede i opholdsstuen om aftenen, hvis Karen sov, (ikke tit det skete, oftest sov hun første når vi gik til ro også) eller tog vi hende og hendes dyne med i opholdsstuen og så sad hun der med os.

Men jeg  så flere bruge deres baby alarmer også til store børn, og der er jo genialt, de havde den ene part go den anden stod på værelset.. man kan hører hvad der sker på værelset, mens man selv sidder og hygger !!! Det ville jeg bare lige give videre, at man godt kan bruge baby alarmen, selv om man ikke har små børn.

Kirsten

En tanke om "Baby alarm til større børn på ferie"

  1. Kirsten,

    Det er ogsaa brught herovre meget at man putter en GPS tracker (ligesom SPOT) syet ind i en “hemmelig” lomme saa i kan foelge hvis det sker noget mere alvorligt og barnet eller et aeldre familie medlem forsvinder. Sad but true.

    Christian

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>