Far på tur (up-date)

Som jeg fortalte for noget tid siden er Erik taget på tur (Far på tur) er ved at ro Skandinavien rundt i kajak, (du kan følge hans tur her). Det er nu snart 3 uger siden han tog af sted, Karen tager det pænt. De første dag når jeg hentede hende i dagplejen, sagde hun når vi kørte hjem, “far er der hjemme mor” så måtte jeg sige nej det er han ikke, han ror jo kajak, Karen “ja, mig snart besøge ham” Ja det skal vi men der varer nok lige noget tid.

Hun snakker om ham hverdag, siger far ror kajak, mig snart besøge ham, når han ringer snakker hun også med ham når hun har tid, for det er ikke altid hun gider, slet ikke hvis hun er i gang med at lege noget. Nogle gange har vi også ringet ham op (hvis jeg ved han er i telt) hvis der er noget hun mener vi skal fortælle ham, far jeg vil have en trampolin, jeg har været på potten og lavet stort og sådan.

Erik ligger også små videoer op og dem kan hun godt lide at se, nogle gange skal de ses flere gange, og så kan hun resten af dagen og dagen efter snakke om det hun har set Erik lave.

Så alt i alt synes jeg hun tager det pænt og der er ikke det store at mærke på hende.

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>