I-phone som børne underholdning

For noget tid siden var vi ude at spise, Karen var med, hun synes ikke det var sjovt at være ude at spise den dag (muligvis fordi hun var træt, havde ikke fået sovet til middag), jeg havde taget lidt legetøj med men, det duede selvfølgelig ikke, vi havde bestilt mad sååå der var ikke meget andet at gøre end at få det bedste ud af situationen. Pludselig kommer Erik i tanke om at se små dyrefilm på han I-phone og det var et hit, så resten af tiden, så Karen små film, godt nok ikke så lange film, men der blev bare fundet en ny når hun var færdig. Det var rart, vi fik ro og kunne spise og hun hyggede sig. Vi snakkede om at det skulle v huske til en anden gang og måske have små film downloaded til det.

Siden da har jeg fundet et par apps til børn, en med huske spil, som Karen er meget glad for, og hun er faktisk ret god til det, en anden app er tossekassen, hvor der er små dyre film, opdelt i kategorier, Kan ved selv hvor de ligger på telefonen og kan selv starte det.

Her på ferien skulle vi køre langt i bil en dag, og der fandt vi små film til hende med Barbapapa, Cirkeline mm. det var et hit… eneste problem er at så har mor her ingen telefon ..

Har faktisk set flere gode apps. Til lidt større børn også med alfabet, tal mm. vi har faktisk besluttet at købe en I-pad til hende til hendes fødselsdag, synes der er mange godt til man kan bruge den til, og det er ikke for at hun skal sidde med den flere timer hver dag, slet ikke.. men synes en er meget anvendelig og hun lærere også af forstå teknik.

 

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>