Løbecykel

For en måned siden, fik Karen en løbe cykel, faktisk var det Eriks ide, jeg har da set og læst lidt om dem, men har nok haft den holdning, at hun da bare skal lære at cykle. Da Erik ringede og sagde han synes hun skulle have en, begyndte jeg at læse noget mere om dem og jeg blev faktisk imponeret, og gik med på at sådan en skulle hun da have.

Søgte forskellige steder, for der er jo mange muligheder/modeller, vi ville have at der skulle være rigtige dæk til luft på, da vi ved vi kommer til at bruge den hvor der er ujævnt terræn, skov, grusveje mm. endvidere skulle den være til at justere i højde på sæde og styr. Vi endte med  en Puky Prinzessin Lillifee.

Der er mange steder på nettet der har den, vi købte hos Sport-tiedje, da den her var billigst på det tidspunkt. Blev leveret dagen efter, styret på og så af sted.

Og jeg må sige, det er noget af det bedste vi har købt til Karen, hun er vild med den og nej hvor går det hurtigt. Første dag jeg skulle hente hende i dagplejen havde jeg taget vognen med, men den fik jeg ikke brug for, hun kørte hele vejen hjem og har gjort det siden, den er et stort hit og det kan være svært at følge med ved siden af. Vi bruger den næsten altid når vi går tur med hunden. Se her hvordan hun køre på en af de første dage

Jeg valgte at købe en bære sele dertil den har vi ikke brugt endnu.

Kan varmt anbefales.

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>