Update / pause ….

1546207_681605651861149_1668249453_nHvis du har fulgt med på blokken har du set, der ikke er skrevet meget det sidste halve år. Grunden er ikke at vi ikke har lavet noget, for det har vi, men jeg har ikke haft behov for at skrive om det, Karen er større og der er ikke det store i at lave tinge/ komme af sted. 

Endvidere har jeg brugt meget energi på at arbejde med mig selv, at bliver alene med Karen satte en masse tanker i gang hos mig på godt og ondt. Et arbejder er ikke er slut, for arbejde med sig selv er en evig proces, men jeg er kommet langt.

Jeg blev faktisk i tvivl om, om hvem den RIGTIGE KIRSTEN er, om jeg rent faktisk havde være mig selv de sidste år … det er faktisk lidt skræmmende at få den tanke ..

Tanker jeg har fået bearbejdet, og tænkt gennem mange gange.

Dem der kender mig, kan se og mærke en forandring og det samme kan jeg selv,

Det sidste halve til ¾ år tror jeg faktisk jeg har fundet Kirsten og det er fantastisk.

Blokken var noget der tilhøret det før, dermed ikke sagt at der ikke kommer mere, kan godt være der kommet et indlæg nu og da, men det bliver ikke så tit og det bliver når jeg føler for det.  

Tak fordi du har læst  med .-)

Kirsten

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>