Babyjogger til sol og regnvejr

 

Det danske vejr er lunefuldt det kan hurtigt skifte, derfor er det dejligt at man hurtigt og nemt kan justere køretøjet man har sit barn i, det kan vi i babyjoggeren CX1 fra Chariot Carriers, som vi har.

På siderne og fronten er der et ned som tager fluer, myg mm. Fronten kan man lade være at tage ned hvis det er meget varmt, for så bliver der lunt i joggeren. Ovenover nette er der et vandtæt lag, der nemt lynes af og på, det på siderne kan lynes helt af, vi har dog valgt at lade dem sidde på i toppen så det er nemt at lyne ned for ved pludselige byger, det fungere fint.

Aller inderst i fronten er der et stykke som afskærmning for solen, første et kraftigt blåt stykke der tager høj solen, herefter et stykke, gennemsigtig polorid så Karen har mulighed for stadig at følge med i hvad der sker.

Vi står aldrig og bakser med fluenet og regnslag når vi bruger joggeren.

Kirsten

Læs også http://barningenhindring.dk/babyjogger-montering-af-hund/ og http://barningenhindring.dk/babyjogger-klapvogn-barnevogn/

En tanke om "Babyjogger til sol og regnvejr"

  1. Pingback: Vandre tur i Faaborg egnen (Svanninge bakker) at Erik B. Jørgensen

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>