Kajak med baby

Erik kan godt li at ro kajak, har gjort det de sidste par år og i år har jeg været på kursus og roet et par gange efter og synes rigtig godt om det, så vi vil gerne at Karen også kommer til at synes om det. Søndag d. 5 juli besluttede vi skulle være hendes debut, vi kørte til Tåsinge, til Nicus Nature hvor vi lånte en dobbelt kajak, hvor bagerste cockpit er ekstra stort og udstyret med et jockey sæde, hvor der kan sidde et barn. Vi fik udstyret gjort klar og så skulle Karen i redningsvesten, det synes Karen ikke var sjovt, vesten var stor og klodset og hun væltede i starten, men på skulle den og det gik, hende og Erik blev placeret så vi kunne se hvordan de sad.

Vi kom i vandet og roede, Karen var lidt utryk men synes også det blev ok, hun ville gerne vende sig så hun kunne se mig, så Erik vendte hende, så hun kunne følge med i hvor vi sejlede hen. Vi sejlede meget kort så holdt vi pause på land hvor hun fik vesten af, fik lov at lege lidt og fik lidt frugt, det skulle jo gerne blive en god oplevelse for hende, så hun har lyst igen. I kajakken igen og ud på vandet det gik fint, så blev hun træt og pylrede lidt, så jeg fik hende over til mig, så sad hun hos mig og vi kunne snakke og pege, men hurtigt faldt Karen i søvn, og så var der jo ikke andet for mig at gøre end bare at nyde turen med Karen i armene.

Det blev en lille hyggelig tur, hvor Erik fik lov at ro mest, men vi er enige om at det skal gøres igen, vi må starte med små korte ture, så hun bliver tryk ved det. En ting vi lærte var at vi skal have lidt lege tøj med til hende som vi må binde fast til kajakken, så hun har noget at lege med.

Vi kan varmt anbefale en tur i kajakken

Kirsten 

Ps. Nicus Nature udlejer kajakker , der er flere modeller af de dobbelte så der er  mulighed for både små og større børn.

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>