Afgang

En underlig dag i dag, vidste jo jeg skulle af sted i dag op til min lille trold, eller i hvert tilfælde starte på køre turen. første skulle der dog lige arbejdes nogle timer, dette mens det sidste blev lagt over i itunes.

Bilen blev pakket mandag eftermiddag for mandag aften havde jeg fået hjælp til at få kano på bilen og spændt godt fast, nogle der er vant til at spænde kajak og andet godt fast i tagbøjler, så det er super. Det var noget tungt at pakke bilen, Erik havde vist ikke helt tænkt på at det var mig der skulle slæbe, men det gik og jeg fik plads til det hele.

Jeg fik lavet nogle madpakker, safte vand, lidt godter mm. fik kort ud i bilen og fik stille og roligt gjort mig selv klar og huset. Freja skulle også lige hentes, så jeg gik stille og roligt og pakkede og ryddede op. ‘

Men nej hvor har det været underligt, maven har opført sig mærkeligt og jeg har faktisk haft det som om jeg skulle til eksamen, nervøs … overfor hvad vil nogen nok spørge, jeg ved det ikke, nervøs for hvad Karen siger når jeg ser hende, lidt nervøs for køre turen er jeg også, det er altså en lang tur 30 timer ren kørsel siger Google maps. Sidste år da Karen og jeg kørte op til Erik, røg højre forhjul lige pludselig af, det sidder altså lidt i mig.. såå nervøs ja det var jeg, så da Maja hentede Freja, kom jeg godt nok lige til at græde lidt, tror det er spændingen, over at nu er det altså nu, jeg skal af sted.

Kl. 13:55 ringede Morten fra Friluftslageret, om jeg havde fået hans mail, nej, nå men solcellen var kommet, (havde sagt til Morten jeg kørte kl. 14) så ind forbi Friluftslageret, så skulle vi gerne have strøm nok på turen. Og så gik det bare af sted i bilen. Glædede mig lige til Touren på P3, ikke at jeg går meget op i Touren men synes det er god radio og så er der selvfølgelig hvile dag :-( og bare musik … øv, hørte lidt og så blev det til pod cast med Mads og monopolet. Havde satset på at komme til Jönköping, troede jeg havde styr på hotellerne der, det havde jeg så ikke, så jeg nåede også forbi et godt stykke forbi også, i nærheden af Gränna, her har jeg lejet mig ind på et Motel for natten, havde lovet mig selv en seng at sove i i nat. Det at jeg havde tænkte Jönköping og så sove, gjorde også at det jeg kom forbi, gad jeg ikke mere, begyndte også at blive træt. Synes det er gået ok, men jeg ved jo også at der er langt og kun en vej frem ..Nu har jeg fået et bad, en kop kaffe og sidder og skriver. så nu er det snart god nat.

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>