Gensyn

Jeg kørte videre onsdag morgen lige omkring kl 8, kørte og holdt små pauser for at tanke diesel eller kaffe længere pauser blev det ikke til, havde ikke lyst der var nok noget ander der trak :-) .. Frokost havde jeg med aftensmad købte jeg og holdt spise pause. Kørte godt igennem, vidste dog at mange steder lukker de kl 22 og da jeg kom til at køre forbi er sted ved halv ni tiden og der var noget øde blev jeg lidt nervøs for hvide ik lyst at sove i bil. Begyndte at ringe til hoteller i næste by jeg kom til, udsolgt ups næste var jeg dog heldig ledigt værelse og de lukkede ikke … Var der dog fem i ti fik et fint værelse i piteå hav bad et rigtigt ferie sted. Et bad snakke med Erik og kigge kort til dagen efter. Så godnat ..

Op kl 7 da først morgenmad kl 8. Det helt store bord skønt.. Kørte videre kl ni. Igen meget små pauser. Og næsten ingen for der var virkelig småt med stop … Så næsten ingen kaffe :-(   Så endlig skilte til Inari hvor jeg skulle ligge kano og ting af ca 200 km men der stod og 3-4 timer underligt men set viste sig at 100 km var på grus. Kl 17 var jeg der fik læsset af noget at spise og så på farten igen kun 2-2,5 time til erik og Karen :-) og jeg havde allernådigst fået lov at komme og sove deres sidste nat med dem :-) så jeg kørte på.

Erik forklarede mig hvordan jeg kulle finde dem, han stod ved vejen hvor jeg skulle køre ind. Fik sagt Hej til ham dejligt at se ham. Karen var i telt hun vidste ikke jeg kom Erik havde intet sagt. Så han gik i teltet satte kameraer til og så måtte jeg komme lidt efter ….

Jeg gik ned lynede ned i teltet og sagde Hej … Og der lå hun min lille store prinsesse !!!!! Dejligt at se hende …. Der gik lang tid hvor hun bare kiggede på mig som om hun slet ik forstod hvad der skete… Så efter 5 – 10 sek. Min mor og så blev der kysset og krammet.. Jeg har savnet dig mor og  så begyndte hun at fortælle om alle de ting hun havde oplevet. Jeg skulle hente ting i bilen og hun ville bare med og vi skulle holde i hånd og kramme,hele tiden. Vi fik hentet mine ting og hun snakkede og snakkede og snakkede, detjligt hun havde det godt. Hun kunne slet ikke stoppe og sagde mange gange jeg har Savnet din mor. Ville ikke sove, selv om det var sent først da  vi også lagde os og så skulle vi holde i hånd eller jeg skulle holde om hende .. Dejligt !!

Lige da jeg så hende, ligge der med sin Ipad, tænkte jeg bare min pige !! og jeg synes hun så ældre ud… og så dejlig og sød …

Kan slet ik beskive hvordan det var og synes de der sekunder ør hun reagerede var meget meget lange… Nåede lige at tænke, åh nej … hun vil slet ikke snakke med mig, men det ville hun heldigvis gerne :-)

vi snakkede noget tid og så sove ..

 

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>