At flyve med barn på næsten 3

Karen og jeg besøgte Erik i Bergen, det betød tur med tog til Kbh. samt flyver til Bergen.

Jeg fløj med Karen da hun var omkring 9 måneder og det gik fint, men der havde hun jo heller ingen ide om hvad der sker, så jeg var lidt nervøs, for hvad hun ville sige, det kan jo gøre lidt ondt i øerne.

Da vi besøgte Erik brugte hun stadig sut, og jeg havde snakket med den i dagplejen der lige havde fløjet med sin søn og hun sagde hvis sut giv hende den så går det fint.

Jeg havde sutten med, havde fortalt Karen at det kunne gøre lidt ondt og hvis det gjorde det skulle hun bare holde sig for næsen og puste ud. Det gjorde hun, om det gjorde ondt eller det bare var for at gøre det !!! hun var træt så ville gerne have sutten og det fik hun og der var ingen problemer.

Til underholdning havde jeg taget en overraskelse med en My little pone med børste og vogn, den gik der tid med, ellers havde jeg malebog, bøger og en enkelt dukke, turen gik fint, der var ingen problemer. Eneste problem var mor her der belv dårig på vejen hjem over hvor vi skulle med to fly, havde ikke fået nok at spise, så kunne ikke læse for Karen da vi skulle lette anden gang, men det klarede Karen også i stiv arm .

 Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>