At sove i sin egen seng ..

Karen har i lang tid gerne ville ligges i seng i vores seng og vi har så løftet hende ind når vi gik i seng og det har været ok, Karen er også kommet ind til os om natten i perioder. Efter at Erik tog af sted har hun sovet meget inde hos mig, nogle gange løftede jeg hende ikke engang ind til sig selv når jeg gik i seng for der var jo plads ok i dob. Sengen , og det er jo også lidt hyggeligt, og hun sover altså bedre, vågner ikke og sådan ..

Jeg tænkte, ups det her er en dårlig vane du er ved at lave her, det går ud over dig selv, ville faktisk skrive om det at jeg vidste det var en dårlig vane der var på vej.

Jeg sagde til Karen du skal til at sove  din egen seng igen, ja sagde hun, og da hun skulle sove om aftenen, ville hun i sin egen seng vi læste og sang som sædvanlig og hun faldt i søvn uden problemer, det har vi så gjort i en lang periode og det er jo skønt, det kan så godt være hun kommer ind til mig midt om natten, hvis hun ikke kan finde sutten (den er vi desværre ikke af med igen, men hun siger Bedste får dem næste gange vi besøger hende), eller har drømt, men faktisk har hun også flere gange sove hele natten på sit eget værelse.

MEN nu har vi problemerne igen vågner allerede ved midnat og så vil hun parto ind til mig og sove, hun får da også lov, men jeg synes nu det er bedst når hun sover i sin egen seng det meste af natten., jeg ved jo godt jeg bare skal bestemme mig for hvornår jeg tager kampen. Men lige de her dage snakker hun også rigtig meget om sin far og det at vi snart skal besøge ham, så tænker at det måske også kan have lidt med savn at gøre ….

Jeg synes det er underligt/sjovt at tænke på, nogle gange ved man godt at det man har gang i bliver eller kan blive en dårlig vane, men alligevel vælger man ikke at gøre noget ved det, for man er ikke selv klar til kampen, men sådan er det vel, vi vælger vores kampe med omhu, og vi vælger at tage dem på forskellige tidspunkter og det er vel også sådan det skal være ..

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>