Barn med i byen om aftenen ..

Jeg hører nogle gange at andre ikke vil tage i byen om aftenen, hvis de har børn, for de skal i seng til normal tid, eller de kan ikke sove andre steder, eller at de gerne vil tage på besøg men kører tidligt for at komme hjem og putte børn. Jeg mener, man godt kan tage i byen med børn og lade dem sove, hvor man nu er på besøg, jeg mener faktisk det er sundt at børn lærer at sove andre steder end hvor de normalt sover, for hvad når de skal passes og når man tager på ferie, så er det da skønt at de kan sove der, er det ikke …

Dog vil jeg sige, det er da ikke noget vi gør flere gange om ugen, eller hver uge , men det sker da.

Når vi skal i byen om aftenen, pakker jeg Karens tandbørste og nattøj sammen og tager med, når hun så er ved at være godt træt, eller vi skal til at hjem ad, får hun børstet tænder og nat tøj på. Vi giver hende som regel lov til at være vågen, så længe hun vil, når vi er i byen, for der sker så meget og vi ved det vil være meget meget svært at få hende til at sove, (og ærlig talt, jeg gider ikke tage sådan en kamp når vi er i byen). Så hun får lov at være med og det hænder så at hun falder i søvn hos mig, ellers falder hun i søvn når vi kører hjem og så er det bare at løfte hende i seng og så sover hun videre.

Jeg vil dog sige at vi da også nogle gange kører tidligere hjem fra en fest , hvis Karen er for træt, dette sker oftes hvis det er fester hvor vi er inviteret til til middag, hvor Karen så ikke får sin sædvanlige middagssøvn, så bliver hun altså godt træt, sådan  først på aftenen, og så vælger vi altså at kører hjem med hende, så hun kan komme i seng..

Jeg ved godt at man siger børn skal have faste vaner og rutiner og helt sikkert er det da også at foretrække men igen jeg er af den mening at det ikke sker noget ved at vanerne brydes en gang i mellem, det skaber ikke problemer for os. 

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>