Baby med til Norge med Fly

 

Karen og jeg skulle besøge en veninde og hendes søn i Norge, mens drengene er på ekspedition, jeg valgte at tage flyveren, ville ikke køre den lange vej selv, så Tapper måtte blive hjemme denne gang, jeg fik bestilt billetter i god tid og var glad og overbevist om at det var let nok det hele. Indrømmet da tiden nærmede sig blev jeg noget nervøs, der var jo kun mig til at tage mig af Karen, billetter pas mm. Jeg var dog hele tiden sikker på at det nok skulle gå men nervøs det var jeg..

Dagen startede hjemme fra kl. 5:30 i bilen og mod Kbh. havde bestilt parkeringsplads så jeg ikke skulle køre rundt og finde det, skulle med bus ind til Terminalen, jeg havde en stor rygsæk, en stor rejsetaske (på hjul) og en håndbagage, håndbagagen kunne jeg spænde på den store taske, rygsækken på ryggen og Karen på den anden arm og så op til bussen det gik fint, og der var en der var sød at løfte den store taske ind i bussen og tage den ud igen. Vi fik tjekket ind og afleveret bagage, og så fat i en vogn Karen kunne sidde i og gennem sikkerhedskontrollen. Så finde noget morgenmad, jeg havde selv med til Karen, fik spist og kom i flyet. Der var INGEN problemer med Karen, hun var ved at være træt men der skete så meget og så mange mennesker at kigge og snakke med, hun charmede alt og alle ung som gammel mand som kvinde !! så først da vi skulle lande faldt hun i søvn … selvfølgelig.

I Oslo skulle vi desværre have fat i bagagen igen og tjekke den ind igen, men igen gik det fint, vi fik frokost, havde mad med til Karen igen, kom i fly og her faldt Karen heldigvis i søvn. Så var vi fremme i Sandane, og blev hentet i lufthavnen.

Når man rejser med barn der skal sidde på skødet, får man udleveret ekstra sele til barnes samt speciel redningsveste, som man får demonstreret, med et af flyene fik vi en lille pude til Karen det var rar t. Når man rejser med barn må man ikke sidde ved nødudgange eller udgange, dette får man dog at vide hvis der er fri sæder.

Hjemturen gik lige så smertefrit, jeg kan kun sige, at mine bekymringer  gjort til skamme, der var ingen problemer, folk var søde til at give en hånd med tasker uden at jeg skulle spørge om hjælp, ingen sure miner over  Karens pegen og pludren tvært i mod, jeg vil ikke have noget imod at gøre turen eller en lignede igen.

Kirsten

 

ps. grunden til så meget bagage, var at jeg skulle have autostol med da det ikke var muligt at leje en deroppe.

En tanke om "Baby med til Norge med Fly"

  1. Hej Kirsten!
    Hvordan fik du autostol med til Norge?
    Vi står nemlig også med samme problemstilling! Men kom først til at tænke på det efter vi havde bestilt billetter!
    Mvh Tine

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>