Baby sover dårligt om natten igen

 

Nu har vi haft en periode hvor Karen har sovet fint om natten, skulle måske lige have sutten en gang eller to, men det er jo til at overkomme. Men så kommer det igen i perioder, at hun ikke vil sove, vi har nu gjort vores erfaring og den siger os at sker der store forandringer i Karens hverdag, så som at skulle i gæste pleje, kan det resultere i at hun ikke vil sove, eller jo det vil hun godt, men hun skal gerne kunne mærke en af os i nærheden. Sker sådan noget har hun åbenbart brug for mere tryghed.

Eller som weekenden her, vi var i Kbh. lørdag, bare hygge i tivoli mm. Og søndag blev hun passet af sin farfar, da vi skulle ro noget kajak, hun havde haft det fint hos farfar ingen problemer havde der været, dog have hun ikke sovet meget, og den ½ time hun have sovet havde hun sovet i sin autostol, hun havde peget på den og de havde sat den på gulvet, så havde hun sat sig i den og sovet. Åbenbart noget med tryghed også, vi havde altså taget barnevognen med også.

Natten til mandag var der så soveproblemer igen, jeg måtte sove på gulvet hos hende, vi har valgt at en af os sover på gulvet, så hun vænner sig til at sove i sin seng, og sover hun mellem os får ingen af os sovet, for hun pøler rundt i søvne.

Mandag startede hun så i gæstepleje… så nu får vi sikkert et par trælse dage, men nu ved vi da heldigvis hvorfor.

Kirsten

En tanke om "Baby sover dårligt om natten igen"

 1. Hej Kirsten,
  Nu har jeg igennem længere tid fulgt med på din blog og føler mig inderligt inspireret af den. Jeg er glad for og imponeret over, at du gider dele dine erfaringer med verden helt gratis.

  Du lader til både at være meget ærlig men også informativ helt ned i detaljen, og jeg vil snart få brug for mange af dine erfaringer.

  Jeg har termin i dag såmænd med mit første barn (jeg er 42 år) og jeg er vant til at dyrke meget motion, vandre, løbe halvmaraton osv, så jeg har overvejet mange af de udfordringer, du har stået i. Jeg har såmænd ofte kaldt Mikael herind (til sofaen) og fortalt ham om dine løsninger og jeres oplevelser med henblik på, at sådan kan vi da også gøre, så mange tak for det.

  Venlig hilsen Tine fra Søborg ved København

  p.s. nå ja, Mikael har boet i Grønland i mange år med sine forældre, og derfor morede det os lidt, da jeg opdagede, at din kæreste også har Grønland inde under huden)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>