Baby vil ikke sove om aftenen og alene om natten

 

Pu ha, vi har virkelig problemer med at få Karen til at sove om aftenen, hun vil bare ikke sove, selv om man kan se hun er TRÆT, at overgive sige til søvnen kan varer 3 timer, synes vi prøver alt:

  • Går med hende på armen til hun sover, når jeg så ligger hende, vågner hun selvfølgelig og så kan vi starte forfra
  • Lade hende falde i søvn ved bryst og virkelig sove inden hun bliver puttet i seng, det virker næsten hver gang, men jeg vil ikke ret gerne blive ved at bruge den metode for hvad gør jeg så når hun ikke skal have bryst mere.
  • Ligger hende i hendes seng, sætter musik på og putter hende, med sin bamse, nusser på kinden i 5 min. virker nu og da
  • Sidder med hende mens jeg selv ser noget tv. (jeg får slappet af og hun synes hun hygger) det virker næsten også altid det er bare et spørgsmål om der går 15 min. eller 2 timer, så løsningen er ikke holdbar.

Løsningen for os, har været at bruge den hængekøje vi har været så heldige at låne, når det er sengetid for Karen, ligger vi hende i hængekøjen, putter hende med bamse og dyne og siger godnat, så ligger hun og snakker og leger og så falder hun som regel rimelig hurtig i søvn. Der er da dage det ikke er så nemt, men så kan jeg sætte mig i en stol ved siden af læse eller se tv samtidig med at jeg nu og da skubber til vuggen og så går det som regel.

I en periode synes hun heller ikke hun skulle sove alene i sin seng, efter at hun havde fået sin nat mad, det var bedre at sove hos mor og far, med det resultat at jeg ikke fik sovet, det problem er også løst med hængekøjen. 

Kirsten

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>