Barn & hund

Det går godt med Karen og Tapper sammen, Karen er meget glad for Tapper, Tapper knap så glad for Karen nogle gange, for hun kommer til at rive lidt i hans pels nu og da…

Men når der er mad på bordet er de de bedste venner og Karen deler meget gerne med Tapper. Dog er hun nu også så stor at han kan finde på at drille ham, viser ham brød eller andet og gemmer det igen og det er jo synd for Tapper, gør hun det får han det altså, for det andets skal hun ikke vende sig til. Dog sker det modsatte også at Tapper altså bare hapser et stykke brød eller ost ud af hånden på Karen og så bliver der skreget igennem, så vi skal nok stadig igennem noget opdragelse begge veje.

Karen vil meget gerne klappe og age Tapper og det er også ok nu og da, han går sin vej når han ikke gider hende, problemet er bare nu at Karen er rimelig mobil med at kravle, så det går hurtigt med at komme efter ham og så må han flytte sig igen, så igen der skal der noget opdragelse til.

Karen er tit den der giver Tapper sin godbid efter gå tur, for at de skal blive gode venner og Tapper kommer også og kysser Karen nogle gange.

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>