Barn med til foredrag

 

 I går aftes var vi til foredrag med Mads Christensen (blærerøven) et rigtig godt foredrag !!

Vi havde Karen med, jeg så for et par uger siden at der var foredrag i Munkebo og vi ville begge gerne høre ham, så vi bestilte billetter og ville sener tage stilling til hvad vi gjorde med Karen. Da tiden nærmede sig, havde Erik været væk mange aftner og Karen var også blevet passet nogle gange, så vi besluttede os til at tage3 hende med.

Vi fortalte hende at vi skulle høre en mand snakke og at man skulle være stille, jeg havde pakket hendes taske med et par bøger, lille pakke farver og malebog, samt hendes I-pad og høretelefoner. På vej derud i bilen faldt hun i søvn, Erik løftede hende ind med en dyne omkring, der blev godt nok kigget lidt da vi kan ind i lokalet. Vi forsøgte at putte Karen på gulvet men hun vågnede hurtigt og sad så ved Erik et godt stykke tid, det gik fint hun fik sin I-pad og så hendes yndlings program Lille Nørd. Senere ville hun sidde på sin egen stol ved siden af mig og det fik hun lov til.

Så blev der pause hun fik lov at gå lidt omkring, fik vand og kiks. Mads kom ned og snakkede med os, snakkede om det at tage børn med ud, ham og hans kone havde også gjort det, han havde haft spædbørn med rundt til foredrag.

Så skulle vi i gang igen, Karen var træt træt, det kunne jeg mærke på hende for hun gjorde alt for at holde sig i gang, ville have kiks, så vand, så en anden kiks,  så æbler så .. hele tiden noget forskelligt og sad heller ikke så stille mere, hun var meget urolig og snakkede også lidt, vi tyssede selvfølgelig på hende, men svært at forstå for en på 3 år .. forståeligt nok. Indrømmet jeg fik ikke helt så meget ud af 2. halv leg som første, da det var mig der sad ved siden af Karen.

Efterfølgende har jeg tænkt lidt over det, har ikke fortrudt vi tog hende med slet ikke, synes faktisk hun klarede det flot. Har mere tænkt over måden jeg reagerede på at tysse på hende og sådan, det var jo bare små ord hun sagde, faktisk gav det måske mere “larm” at jeg forsøgte at tysse på hende, er slet ikke sikker på at andre hørte hende (vi sad bagerst og der var ikke lige nogen tæt på os), så læren til mig til næste gang er at det måske ikke er nødvendigt at tysse på hende.

Til sidst, kan KLART anbefale at tage et foredrag med Mads Christensen, han er fantastisk !!!

 Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>