Kalendergaver..

Ups december måned nærmer sig, jeg har bestemt mig for at Karen skal have pakkekalender, synes at hun stadig er så lille at hun kan blive glad for de små pakker, og indrømmet, jeg synes selv det er sjovt og tænker også tilbage til min barndom, hvor vi også fik pakke kalender og husker glæden ved den lille pakke man skulle åbne :-) så det skal hun igen i år (sidste år fik hun af min mor – så der slap jeg ).

Men men men, jeg er jo ikke rigtig kommet i gang med at købe, har to gaver, og der er altså ikke så længe til…  Googlede lidt for sjov i går og landende på denne her side pakkekalender

Synes den er rigtig fin, synes de færdige pakkekalendere er rigtig fine og jeg tror ikke man kan købe 24 pakker til den pris, overvejede om det var sådan en jeg skulle investere i.

Men jeg har et par ting jeg gerne vil have i kalenderen, som hun mangler, eller jeg synes hun skal have, så har kigget på siden med byg selv kalender og igen synes jeg der er mange fine ting, så jeg er sikker på at jeg her i weekenden, ser om jeg ikke kan få købt de ting jeg mener hun skal have og så supplere op fra denne side, synes det er rimelige priser og man kan få det hele et sted.. FEDT ..

Kirsten

En tanke om "Kalendergaver.."

  1. Besøgte i sidste weekend, Tiger butikken i Aalborg storcenter, der er altså også rigtig mange gode, kalender gaver.
    Jeg fik købt mange, tror jeg havde 15 pakker og kan af med lige knap 200 kr. Dejligt

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>