Natteroderi igen

Pu ha så har vi haft det igen en periode med problemer med at sove, ikke sjovt for NEJ hvor bliver man selv træt, og det er frustrerende ikke at vide hvad der er galt/vide hvad man skal/kan gøre…

For det første har hun ikke villet i seng og sove, tit falder hun i søvn i babyjoggeren, når vi går dagens sidste tur med Tapper, så prøvede vi at skubbe det en 30 min. Men så blev hun bare så træt og pyldret, så tilbage til normal tid igen.

Når hun så endelig sov, vågnede hun tit når vi skulle til at i seng, eller midt om natten og så startede balladen, hun skreg , ville ingen ting, ville ikke op, ville ikke at vi rørte hende, skubbede os væk, bare skreg, så var der ik så meget at gøre end at bare være der, snakke trøstende til hende. Det var lige efter hun havde været syg, så nogle gange sagde hun MAD og så fik hun mad, MEN fandt hurtig ud af, at det kun var fordi hun så vidste vi fandt mad til hende og hun fik sin vilje… så det stoppede vi med, når vi vidste at hun absolut ikke kunne være sulten. Sådan kunne det stå på i 1-2 timer bare skrig og skrål, vi prøvede alt, ligge ved hende, tage hende med op, men det droppede vi hurtigt igen, for så troede hun bare hun måtte lege.

Vi var ved lægen, så der var ikke noget med ørene eller sådan … så var det jo bare at prøve sig frem..

Og det gjorde vi, det der virker for os, er at når Karen skal sove ligger jeg mig på en madras ved siden af hende og holder hende i hånden gennem tremmerne, og så skal hun sove, sætter hun sig op, begynder at lege eller skrige rejser jeg mig stille og roligt går ud af værelset og hun skriger så … efter 2-3 min. går jeg tilbage til værelset, spørger om jeg skal ligge ved siden af igen, så nikker hun og ligger sig ned. Begynder hun igen går jeg igen ud af værelset, dette ser sjældent mere end 2 gange så sover hun efter kort tid.

Ulempen ved denne metode er så at hvis hun vågner om natten og skal have sutten eller en tår vand og hun er meget vågen, peger hun på madrassen når hun ligger sig ned, så må man pænt ligge sig der, men det tager ofte kun 2 min. så sover hun igen og man kan liste tilbage til sin egen seng. JA jeg ved det en dårlig vane, men det gør at jeg kan få hende til at sove uden de store skrig og skrål så må jeg tage det med madrassen senere.

Dog er alle problemer ikke løst, hun vågner stadig nogle nætter (heldigvis ikke så ofte som før og “kun” en time), hvor hun er Meget urolig og ik kan sove, jeg ligger ved siden af hende og nogle gange kommer hun over at ligge ved mig eller med ind i sengen til os, hvad det er, ved jeg ikke, har ikke fundet løsningen endnu.. men er der andre der kender til det og har en løsning hører jeg gerne fra jer ..

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>