Overnatning i Shelter

shelter4

I længere tid har vi snakket om at skulle ud at sove, men vejret har altid drillet os, så det er ikke blevet til noget, men men men i går kom vi af sted.

Lørdag morgen efter dagens løbetur, begyndte jeg at finde liggeunderlag, soveposer lidt skiftetøj og fik lagt ipad til opladning så vi var sikre på at have læsestof nok. Så skulle der pakkes mad, jeg ville tage så lidt med som muligt, da det kun er mit til at slæbe. Det blev til havregryn med tørmælk til morgenmad, kaffe, en drikkedunk med saftevand, en sæk med vand (Dino, havregryn og varmt vand) til aftensmad besluttede vi os for sandwich så lidt pålæg, salat, æg, os og forbi bageren efter nybagt flute (havde ikke lige tid til at bage selv). Pakkede også brænder så der kunne lavets varmt vand til kaffe.

Lige over middag blev vognen pakket i bilen, samme med alle os andre og så blev kursen sat med Kirkendrup, på den anden siden af Odense, har aldrig været der før, så var lidt spændt på om vi kunne  finde det, vi fandt skove ogShelter3 hoppede alle ud, ville lige finde shelter, før vi tog tingene med. Det var ikke bare sådan lige, men pludselig kunne vi se dem tværs over en mark med indhegning, besluttede at gå til bilen tage tingen med og finde dem, nu vidste vi hvor de var. Rygsæk på ryggen resten i vognen, Karen tog et underlag, og så af sted mødet en dame med hund, spurgte om hun vidste hvor de var, nej her er ingen, jeg går her hverdag aldrig set dem, men vi havde jo set dem, og kunne se dem på gps og det skulle være ret tæt på, vi gik heller ikke længe så kunne vi skimte dem mellem træerne og så var det bare at komme derind og pakke ud. Straks vi begyndte tænkte ups .. pandelamper !!!! dem havde jeg ikke fået med, (måske er det gået lidt hurtigt, eller er det manglende erfaring, det plejer at være Erik der pakker det meste) vi blev dog hurtig enige om at det kunne vi godt undvære da der er lys i ipad, så vi pakkede videre, en mere ting havde jeg glemt, brændstof til brænde så ingen varm kaffe, men nu er der lavet huske liste til næste gang.

Så var der tid til hygge, vi havde lidt slik og kage med og hyggede os på den fine plads, der var 2 shelters helt nye, stort langbord, fint bål sted og læhegn. Virkelig lækker plads, og der er jo masser af “legetøj” i naturen så der gik et par timer, så lidt i poserne og læse hygge. Karen råhyggede sig, snakkede også meget om sin far og om hvordan han gjorde da de var på tur, han var savnet !! og hun sagde flere gange savner min far !!!

Karen spiste sådan lidt løbende, det er typisk hende… Ved 18-tiden tog vi tøj på og gik en tur shelter 5i område med Dino, der skulle være 2 sheltes mere  tæt på  men vi kunne ikke lige finde dem. Vel tilbage fandt jeg maden frem, Karen havde jo spise så hun ville ikke have til at starte med, fik lavet sandwich og spiste, Karen ville alligevel have en lille og det fik hun. Så hoppede vi i poserne igen og læste lidt hver i sær.

Vi hyggede også med at læse et par bøger samme hvor vi var under samme pose, og så lidt Lille Nørd sammen, det var bare så hyggeligt, og der var så dejligt i skoven. Kl. var 21.30 før Karen faldt hen. Det blev ikke særlig mørkt, så vi savnede ikke pande lamperne .. HELDIGVIS ..

Vi skulle op omkring kl. 8 da vi havde legeplads aftale søndag formiddag, så vi skulle lidt hurtigt af sted fra pladsen, det var lidt træls, så vi aftalte at næste gang, skal vi have god tid om morgenen og skal kunne blive på pladsen og lege og hygge til vi ikke gider mer.

Som i kan se, var det ikke meget vi havde med, men vi brugte naturen og hyggede os alle 3 max. Det tog måske en 1 time at pakke samme og det gav bare så meget nydelse og dejligt samvær !!!

Kirsten

6 tanker om "Overnatning i Shelter"

 1. Kirsten,

  Sikke nogle gode ideer I har hele tiden. Det ser spaendende ud paa billederne. Det er jo sjovt at du kommunikerer med Erik paa vej over indlands isen. Hvor er jeres datter altsaa helding at hun har to saa betaenksomme foraeldre.

  Mvh,

  Christian

  • Hej Christian
   tak fordi du læser med :-)
   Både mig og Karen elsker at komme du i naturen, så forsøger at komme ud på den ene eller anden måde.
   Det er så afslappende og man er sammen på en helt anden måde.
   så vi skal helt sikert snart afsted igen ..
   Hilsen Kirsten

 2. Hej Kirsten
  Hvor er der fantastisk at se SÅ aktiv en familie, det er ikke tit man ser det.
  Super skønt at se at du selvom du ofte er alene også tager dig tid og har overskud til at komme ud, det er fantastisk. Jeg selv ved hvor meget der er at se til når man i perioder er alene, det overskud du har, det tager jeg hatten af for ..
  Du må virkelig være gjort af noget specielt, håber der bliver passet godt på dig.

  Emma

 3. Iforhold til køerne hvor er de så? Vi var afsted igår aftes, men det var blevet for mørkt, så ci kunne ikke finde frem til dem…

  • Hej Stefan

   tak for dit spørgsmål ..
   Nu er jeg ikke sted kendt der, så ved ikke lige hvilke køer du taler om, shelterne ligger i den gamle del af skoven ved Søhus ved, jeg bruger http://www.shelterapp.dk/.. til at finde dem..

   Det er lidt gemt at skoven, første gang mødte vi en damer der går tur med hunden, hver dag og hun kendte dem ikke og 2 min. efter vi gik fra hende, var vi der ..

   prøv http://www.shelterapp.dk/ så finder man dem ..
   Håber du lykkedes næste gang.

   Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>