Pakliste til barn på kajak tur

Jeg synes det var svært at pakke tøj til kajak turen til Karen, for jeg vidste jo ikke hvor koldt det ville være, samt hvor meget jeg ville få brug for, men jeg måtte jo bare prøve mig frem. Jeg tænkte over det i flere dag og lavede en liste som jeg løbende tilføjede og slettede på, den endelige liste blev som følger:

   
   

Tøj kajak tur

Stk

Bukser

2

joggins sæt

1

Shorts

1

Cap

1

Handsker

1

Handsker, uden finger

1

Hue

1

Håndklæde

1

nattøj

1

gummistøvler

1

strømpebukser

2

Trøjer

3

flee trøjer

2

regnbukser

2

regnjakke

2

strømper

5

sokker

3

tennissko

1

t-shirt

3

bodyer

3

   
   
   

Ting til turen:

 

bleer

 

vådserviet

 

legetøj

 

enggangsvaske

 
   

Toilettaske

 

tandbørste

1

Shampoo

1

numse creme

1

creme

1

   

Til resten af turen

 

Bukser

1

jakke lilla

1

trøje

1

sandaler

1

sokker

2

strømåebukser

1

T-shirt

1

   

 

Efter nogle dag, synes jeg det gik helt godt med tøj situationen, det er jo ikke sådan at  vi skifter til rent hver dag, men jeg synes det var fornuftigt, så jeg skiftede body på Karen og var glad. MEN da Karen to nætter i træk tissede i gennem alt tøj og senere anden dagen havde lort ud over det hele, ja så begyndte situationen at se lidt knebent ud. I regnvejr måtte jeg med vaske pulveret i hånden, ud og vaske i søen og så måtte vi så tørre over bål så godt som vi kunne og hænge op uden for i vinden når der var mulighed for det.

 

Jeg måtte finde en trøje og et par strømpebukser som var lagt til vask frem igen og så klarede vi os, og efter et par dage var det vaskede tøj igen tørt og vi klarede den.

Efter uheldene om natten, begyndte jeg at skifte Karen inden vi gav os til at sove et par nætter, det resulterede den ene gang i en lidt våd sovepose, da mine kølige hænder åbenbart gjorde at Karen kom til at tisse lidt, heldigvis ligger hun i en voksen sovepose der er foldet, og det var så lidt at hun stadig kunne ligge tørt og godt.

 

Efter turen, har jeg et par rettelser til min pakliste:

 Et ekstra sæt nattøj

1-2 par strømpebukser mere

2 langærmede t-.shirts

1 strikke trøje

 

Endvidere haved jeg pakket lidt lege tøj til Karen,

En lille dukke med 2 sæt tøj

2 bøger

Et par klodser (duplo store)

Sove bamse

 

Et hit var dukke og bamse og så en våd serviet, for dukke lise tisser jo ogås, Karen kunne få lang tid til at gå med at vaske dykkelise og når hun var ren var det Erik og jeg der stod for tur godt vi havde rigeligt med vådservietter med.

 

Kirsten

 

En tanke om "Pakliste til barn på kajak tur"

  1. Pingback: Erfaringer fra Kajak tur i Rogen « Erik B. Jørgensen

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>