Sjipning hurtigt og effektivt

For en måned siden læste jeg en artikel om at sjippe i Trænings magasinet  “Energia” den handlede om hvor effektiv træning ved sjipning er. Du forbedre konditionen, forbrænder fedt, knoglerne bliver stærkere, alt dette tilsammen nedsætter risikoen for div. Livsstilssygdomme. Endvidere træner man koncentration og koordinations evne da man bevæger arme og ben samtidig på forskellig måde, man kan variere hop type og rytme.

Så kommer undskyldningerne jeg har ikke tid, med et barn kan jeg ikke finde tid til at træne, men sjipning kræver IKKE lang tid det er hårdt at sjippe mere end 10 – 15 min. Endvidere kræver det ikke det store udstyr bare et tov, man kan gøre det alle steder, kan sikkert finde et sted i huset hvor man kan få plads til det eller i indkørslen.  Hvem kan ikke finde 5 – 10 min. I løbet af en dag eller stå op 10 min. Før normalt.

For kvinder er det endvidere fremragende træning da det hjælper til at styrke knoglerne i den nedre del af kroppen . Jeg har taget sjipningen til mig som en del af min træning de dage jeg 5 – 10 min. Efter styrketræningen, dejlig hurtigt over stået frem for 20 – 30 min. På spinning cykel. Endvidere er det et god måde at få tjekket om man har trænet nok bækkenbund efter fødsel.

Det er bare med at få fat i et tov og komme i gang.

 

God træning

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>