Ski ferie dag 3, turen hjem

ski

I får også lige slutningen på ferien.

Aftenen gik med gå tur med Dino mens Karen legede med de andre børn, da jeg var tilbage havde jeg lovet hende dessert, desserten far noget tærte, så jeg var lige flinke mor go købte is til hende, men det var nu ikke meget der blev spist, så på værelset og hygge .. igen sov Karen sent, så det er ikke megen alene tid der har været, men vi har hygget og det er det vigtigste.

Vågnede ved 4 tiden kunne høre Dino ikke havde det godt, lød som han skulle kaste op, det blev heldigvis ikke til meget, så det var nemt klaret og der var ro igen til 7:30 hvor vi gjorde klar til gå tur med Dino, super flot vejr, solen var på vej frem. Vel tilbage stod den på morgenmad og så skulle bilen pakkes, taskerne var stort set pakket, så det gik rimeligt. Dino i bilen og skitøj og ski og pulk på …

Der skulle jo være løb, men vi kunne lige nå en god time de steder vi var vant til, såååå

Men de kiggede noget på mig, da jeg kom med pulk, den kunne jeg da ikke køre med, jeg ville ødelægge spor… jeg lovede ikke at køre i spor og fik så lov at komme ind… (dagen før var der en dame der var efter mig mht. pulken, men i det samme kom en flink fyr, vi havde snakket med dagen før, sagde det var ok vi havde fået lov..) så det er altså ikke helt almindeligt med pulken der … men det er måske fordi det er en langrends klub spor vi løber i …

Karen var frisk på rundturen som dagen før så det gjorde vi, tror faktisk vi fik en lille ekstra bue på (jeg var ikke bagen for hun skulle blive træt havde jo pulken) igen klarede hun det i flot stil, må sige, hun er altså god og klør bare på, men jeg kan også godt høre når hun begynder at blive træt, så kan hun ikke selv komme op og sådan. Op ad bakkerne hvor hun kan have tildens til at glide tilbage, går jeg først i spor efter hende, når det ikke er nok, går jeg i silde ben efter ende og når hun så lider samler jeg lige knæ og kan skubbe hende på bagen.. og er det alt for stejlt, løfter jeg hende det sidste stykke….

Da rundturen var slut, gad Karen ikke mere og de skulle også snart til at starte løbet (hørte noget om 700 mand) så vi afleverede ski og Karens sko, kom Karen i pulken retur til hotel, skifte tøj, Karen i vognen, Dino med og ned med mine sko, tilbage til hotel, en kop kaffe og lidt at spise og så hjem ad..

Troede Karen ville falde i søvn men nej … hun holdt den gående, så vi fik snakket godt om ferien mm.

Fik pakket bilen ud, vasketøjet sat over, det meste ryddet op, madpakke og fastelavn tøj til i morgen lagt klar.

Sidder nu med en kop kaffe og tænker over ferien, det var dejligt at komme af sted og det gik godt. Super at komme på ski og se det Karen huskede så meget fra sidste år. Indrømmet der er lidt at se til med både barn og hund, men synes det gik fint og synes de begge blev til gode set, vil dog håbe at jeg bliver så god at jeg kan tage Dino med på løjperne også. Ville jeg gøre det igen, klart ja, men vil også indrømme jeg savnede en at dele det hele med.

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>