Anoreksi – Vægt under graviditet

Grundet min fortid med anoreksi, er jeg nok en smugle mere hysterisk ang. min krop og vægt end andre, jeg har lært at jeg ikke skal vide hvad jeg vejer, af den grund ejer jeg ikke en badevægt. Erik havde en, den første tid vi boede sammen, var den gemt væk for mig, senere har vi haft vægten til at stå fremme, men jeg har holdt mig fra den..

Selvfølgelig skal man holde øje med vægten under graviditet, jeg sagde til alle, at jeg ikke ville vide min vægt, og de fik min forklaring og det var ok, de skrev det i min vandre journal, som jeg aldrig selv kiggede i, det var kun Erik. For at følge vægten, vejede Erik mig nu og da, dette foregik ved at at jeg gik på vægten med ryggen til tal, så tjekkede han og skrev i vandre journalen.

Da jeg begyndte at bule ud, var det ikke sjovt, i sær i starten hvor jeg bare så fed ud, heldigvis, var jeg ikke en af dem der tog vildt meget på og bulede ud med det samme, tværtimod, mange sagde at der gik længe før man kunne se det på mig, mødte en bekendt der var lige så langt som mig, men hun var dog over dobbelt så stor.

Endvidere var jeg så heldig at det hele satte sig på maven, lige midt på maven, så det var skønt, her sidst i graviditeten, er den ved at blive kugle rund, men sidder heldigvis stadig som en bold.

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>