Ferie under graviditet

 

Da jeg var i uge 15 vandrede vi fra Silkeborg til Århus, der  var nogle der ikke mente det var klogt, men da jeg jo ingen gener havde og vi har venner der er læger, der sagde det ikke betød noget tog vi af sted, jeg med en mindre rygsæk og Erik med en stor (ikke at det er forskelligt fra normalen J).

Vi lod bilen stå i Skanderborg, tog toget til Silkeborg, og startede så turen herfra (turen kan findes i Vandre ture i Danmark) turen er fint afmærket. Da vi kom til Skanderborg igen, tog vi en overnatning på hotel da der desværre ingen primitive campingpladser eller telt pladser var, lidt træls men ok. Dagen efter pakkede vi en lille rygsæk hver og begav os på sidste etape til Århus, en tur vi troede ville tage ca. 5 timer(troede vi skulle nå at shoppe) men det var en længer tur end vi regnede med og i meget kuperet terren. SÅ det tog os noget længere tid, jeg var TOTAL SMADRET, men ville jo heller ikke nedværdige mig til at sige, at jeg ikke kunne mere, så til sidste sagde jeg inden i mig selv højre venstre for at få fødderne til at bevæge sig og pauserne blev lidt oftere…

Da vi kom til Århus blev hunden og jeg placeret på hotel og Erik hentede bilen, og vi fik slappet af, ude at spise og i biografen og klar til at køre hjem dagen efter.

Det holdt hårdt med den sidste dags vandring men jeg gjorde det – og det var en rigtig god tur.. ..

 Kirsten

En tanke om "Ferie under graviditet"

  1. Hej
    Det lyder som en skøn tur.
    Vil du mene at det er muligtat gå turen fra Silkeborg og til Himmelbjerget med en god klapvogn?
    Mvh Rose

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>