NEM mad til baby .. micro ovn kartofler

En dag skulle det gå hurtigt Karen var sulten og jeg havde ikke fået kogt kartofler, og syntes ikke hun skulle have grød, gode råd var dyre, men jeg løste problemet, kom 2 Kartofler i mikroovn, bagte dem der, pillede dem og mosede dem så med mælk og smør til Karen.

Jeg synes kartoflerne blev en smule mere tørre end hvis jeg havde kogt dem på alm. Vis, men jeg kom bare mere mælk og smør i end jeg normalt gør da jeg mosede dem, og Karen var tilfreds med løsningen og spiste gladelig sine kartofler.

Kirsten

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>